Gele Sportkaart

Een initiatief van de stad Dendermonde

1 september is traditioneel de start van het nieuwe schooljaar en voor velen ook de start van een nieuw sportjaar. Begin september zijn dan ook vele ouders samen met hun kinderen op zoek naar een nieuwe of andere sportclub. Om je te helpen bij deze zoektocht bieden wij onze actie gele sportkaart aan voor kinderen.
Maar ook volwassenen zien 1 september meer en meer als de start van een nieuw sportjaar en willen (opnieuw) kennismaken met sport. Daarom stellen we de actie gele sportkaart open voor iedereen.

Jullie willen sporten maar hebben geen idee welke sport? Geen probleem.
Dankzij de gele sportkaart kan men van verschillende sporten “proeven”. Een aantal clubs uit Dendermonde zetten hun deuren open van 15 augustus tot 15 oktober 2019(*).

Het enige wat je moet doen is ….kiezen. De gele sportkaart mag meerdere keren gebruikt worden zodat kennismaken met verschillende sporten mogelijk is.
De gele sportkaart kan men op de sportdienst komen ophalen of na een telefoontje sturen we ze op. Bij de deelnemende clubs zijn ze ook te krijgen.

Waarom is deze kaart nodig? De drager van deze kaart heeft een verzekering tegen mogelijke ongevallen. Het is daarom belangrijk dat je steeds de sportkaart laat zien aan de trainer(s) van de club waar men sport zodat zij weten dat jij deelneemt aan deze actie.

Oefenen/proeven met de gele sportkaart is gratis.
Indien men na de actie aansluit bij een vereniging zal uiteraard het lidgeld dienen betaald te worden.

(*) 15 augustus tot en met 15 oktober zijn richtdata. Sommige clubs hebben andere data voorgesteld. Deze staan bij de gegevens van de club.

PS. Deze tekst is overgenomen vanuit de brochure ‘Sportclubs Dendermonde 2019-2020’.

Met je Gele Sportkaart naar AC Denderland

Reeds vanaf 7 jaar kan je met je gele sportkaart gratis meetrainen van 1 september tot 15 oktober.
Klik hier voor onze trainingsuren.