Aansluiten bij ACDL

VOOR IEDERS WAT WILS
Jong en oud, beginner en getraind, individueel of in groep? AC Denderland biedt tal trainingsmogelijkheden aan zodat ook jij je gading vindt in onze bruisende atletiekgemeenschap.
Je hebt interesse om je aan te sluiten? Komt dan gerust eens langs tijdens onze trainingen.
Klik hier voor onze trainingsuren

INSCHRIJVEN VIA DE WEBSITE
Het nieuwe atletiekseizoen start officiëel op 1 november en in aanloop hiervan kan je je weer via onze website inschrijven.
Klik hier voor het inschrijvingsformulier

Vanaf 1 mei inschrijven als recreant: Inschrijven vanaf 1 mei

EEN OVERZICHT IN AANSLUITINGSMOGELIJKHEDEN
Atleet of recreant
Je wil je meten in competieverband dan kan je je bij ons inschrijven als ‘atleet’ en heb je een wedstrijdnummer bij de Vlaamse Atletiek Liga (VAL). Wil je liever gewoon regelmatig trainen in clubverband met de mogelijkheid om met andere clubleden deel te nemen aan joggings georganiseerd door AC Denderland of door ons geselecteerde Criterium-joggings dan schrijf je je in als ‘recreant’ en registreren we jou bij Sporta.

Aansluiten op verschillende tijdstippen
Een atletiekseizoen start jaarlijks op 1 november en eindigt op 30 oktober van het volgend jaar. Een actief lid sluit zich normaal jaarlijks aan voor een volledig seizoen, maar ook tijdens een lopend seizoen kan je je aansluiten bij AC Denderland en hiervoor voorzien we verschillende instapmomenten zoals voor ‘Lopen voor Beginners’, aansluitingen vanaf 1 mei, zomeraansluitingen tijdens de maanden juli en augustus, proefmomenten via de Gele Sportkaart,…

Lidgelden
Omdat het onze bedoeling is zoveel mogelijk mensen aan het sporten te krijgen zijn onze lidgelden zeer democratisch, zij behoren tot de laagste lidgelden bij de atletiekclubs tot een heel ruime regio en misschien wel van heel Vlaanderen. Zijn meerdere kinderen van een gezien aangesloten of heb je een Uitpas aan kansentarief dan kan je zelfs nog genieten van een korting op onze lidgelden.

Verzekering
Elk aangesloten lid is tevens verzekerd bij eventuele ongevallen die tijdens het sporten gebeuren.

EXTRA INLICHTINGEN?
Contacteer één van onze bestuursleden op een trainingsmoment of stuur ons een mailtje met je vraag via ons contactformulier.

OVERZICHT LIDGELDEN
echo get_lidgelden($results);
?>