Nieuwe sessie “Lopen voor Beginners” in 2019!

Als voorbereiding op de stratenloop “Dwars door Dendermonde” op 24 maart 2019 organiseert de Sportdienst Dendermonde m.m.v. AC Denderland dat instaat voor de begeleiding, een cyclus “lopen voor beginners”. In 10 weken loop je van 0 naar 5 km. De ultieme test is dan tijdens  ”Dwars door Dendermonde” .

Je kunt deelnemen aan de cyclus voor een tarief van 30 euro (inclusief het inschrijvingsgeld voor “Dwars door Dendermonde” en een T-shirt).  Dit bedrag omvat 10 weken begeleiding à rato van 3 lessen per week, verzekering en douchegelegenheid.

Meer info en inschrijven kan op maandag 7 januari om 19.30 uur – clublokaal AC Denderland  – sportcomplex Sint – Gillis.

De lessen starten op dinsdag 8 januari om 19u40. Lesdagen zijn steeds dinsdag, donderdag en volgens afspraak op zondagochtend.